lørdag 13. februar 2010

Kurs hos Minnehjørnet

Idag har jeg vært på kurs hos Minnehjørnet i Ski. Det var Heidi Bakkerrud som holdt kurset. Vi lærte hvordan vi skulle fargelegge stempelmotiv med distress ink. Fargelegge stempelmotiv er noe jeg synes jeg ikke har klart å få taket på, så det hjalp med et kurs... Det var veldig gøy, så nå blir det nok (håper jeg) mye fargelegging/maling framover...
Her er mitt resultat fra kurset.
Tusen takk for at du ba meg med på kurs, Jorid! Det var hyggelig å hilse på deg og, Heidi! Jeg har hatt en kjempekoselig dag! Dog litt blakkere...

3 kommentarer:

Heidi sa...

Hei igjen Ane Lene.
Du var raskere enn meg.. skal legge ut kortet mitt etterpå! Og jeg vil si tusen takk til deg og Jorid for at dere hadde lyst til å være med på kurset mitt, veldig koselig å bli kjent med dere:) er alltid litt spent på hvem som kommer!! Men synes vi fant tonen ganske bra, og kanskje treffes vi igjen på på et annet kurs :)
La meg til som følger hos deg,har lyst til å se mer av hva du lager. Og må bare si at jeg fikk veldig lyst på kake når jeg så bilde du hadde lagt ut... nam nam!!!

Ha en fortsatt fin kveld!
Klem fra Heidi:)

tone sa...

Heia! kom tilfeldigvis innom bloggen din,heldig du som har fått vært på ett fargeleggingskurs,sikkert veldig artig og lære rikt.
Korte var kjempefin og flott fargelagt:-)
Kaka så veeldig fristende ut.
Håper du tar deg en tur innom min nyoppretta blogg.
Klem Tone.

Ann-Katrin sa...

Flott kort og pent fargelagt.